Empty Store

CURIOUS AREN'T YOU?

'Where there is light there is Cicil'
- Since 2008

 

ABOUT US

Cicil Lighting is leverancier van verlichtingsonderdelen, armaturen en lampen. Wij bieden u een breed en diep assortiment op het gebied van interieur en winkelverlichting. Van technische noviteiten tot hoogwaardig design.

 

LICHTADVIES

Hoe pakt u het aan? Betrek ons bij uw plannen en laat ons met u meedenken. Het meedenken wordt een opdracht. Wij nemen u het werk op het gebied van verlichting volledig uit handen. Retail is niet meer een winkel openen en wachten tot mensen binnenstappen. Het gaat erom dat je precies weet waar jouw klant inspiratie opdoet, hoe hij je winkel weet te vinden en hoe je na de aankopen in contact blijft. Klanten bepalen binnen 7 seconden of ze een winkel wel of niet binnen gaan.


Allereerst zullen we de huidige situatie nauwkeurig analyseren en gaan we gezamenlijk uw wensen in kaart brengen. Denk bijvoorbeeld aan waar u de focus op wilt leggen, de kleur van de spots, de lichtkleur, de hoeveelheid licht, welke ruimtes u wenst te verlichten en wat u echt wilt bereiken met de nieuwe verlichting. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag om tot een doordacht maatwerk lichtconcept te komen dat aansluit op alle criteria.


Als we alle benodigde informatie hebben verzameld en een duidelijk beeld hebben van de situatie zullen we voor u aan de slag gaan. Als eerste maken we een uitgebreid lichtconcept. Aansluitend maken we een lichtplan en een nauwkeurige lichtberekening van de verlichting. In dit lichtplan en de berekening zullen we bekijken of het concept aansluit. Als alles klopt en het lichtplan perfect is is zullen we een scherpe offerte voor u opstellen.


Voor elk budget bieden wij passende maatwerk.

PROJECTEN

Wij ontwerpen lichtconcepten voor de zakelijke markt zoals retailers, horeca gelegenheden en kantoren. Met onze verlichtingsoplossingen bieden wij onze klanten de mogelijkheid om de beleving van ruimtes te verhogen. Al ruim 11 jaar creëren wij sfeer en warmte in uw leefomgeving.

CATALOGUS

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden hebben wij diversen catalogussen voor u samengesteld. Vraag onze gratis catalogus aan, vol design verlichting en inspiratie.

Wilt u liever direct advies krijgen over een product? kom dan naar onze showroom vol inspiratie.

BERZORGEN & AFHALEN

Bezorgen of afhalen? alles is mogelijk bij Cicil Lighting. U kunt ervoor kiezen om u bestelling op te halen in onze magazijn of dat we het naar u kantoor of huis adres opsturen. Helaas is het voor ons niet mogelijk om alle artikelen snel te leveren, bijvoorbeeld wanneer wij deze niet op voorraad hebben of wanneer een artikel speciaal voor u op maat gemaakt wordt. Deze artikelen worden eerst besteld bij onze toeleveranciers en worden na levering in ons magazijn zo snel mogelijk bij u geleverd.

 

ONZE SPECIALISME

 

RETAIL
VERLICHTING VOOR WINKELS & SHOPS

ONLINE WEBSHOP

Cicil Lighting B.V. laat je graag kennismaken met onze nieuwe webshop! Neem een kijkje op cicil.shop.nl voor een overzicht van wat wij zoal te bieden hebben. Heb je nog vragen over een product? Bel ons gerust, wij helpen je graag bij al je vragen.

CICIL.SHOP.NL

Neem een kijkje op onze nieuwe webshop! zie onze ruime assortiment met de aller nieuwste led verlichting.

Online%20Shopping_edited.jpg
 

                   MAATREGELEN CORONAVIRUS 

                            CICIL LIGHTING B.V.


MAATREGELEN KANTOOR CICIL LIGHTING B.V.Beste klanten en leveranciers,

Wij zijn blij om te mededelen dat onz showroom weer open is! Cicil Lighting is op werkdagen open van 9:00 tot 17:00. Echter begrijpen we dat u zich wellicht nog wat onzeker voelt om naar de showroom of om naar ons kantoor durft te komen. Om u gerust te stellen, hebben we een aantal extra veiligheidsmaatregelen toegevoegd aan onze standaard hygiëneregels in lijn met het RIVM. Dit betekend dat we u bij binnenkomst er aan zullen herinneren om uw handen te wassen. Zodra u aankomt is er tevens een handdesinfectiemiddel beschikbaar dat u dient te gebruiken. We blijven continu alert dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Daarom beperken we het aantal mensen dat tegelijkertijd in de showroom of kantoor gedeelte aanwezig is.

Graag ontvangen we u snel weer op kantoor!


Met vriendelijke groet,

Cicil Lighting B.V.


 

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag:       9:00 - 17:00

  • Dinsdag:         9:00 - 17:00

  • Woensdag:     9:00 - 17:00

  • Donderdag:    9:00 - 17:00

  • Vrijdag:           9:00 - 17:00

Wilt u ons bezoeken? Ook zal onze kantoor als showroom alleen te bezoeken zijn in overleg. Mochten er enige vragen zijn dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of ons mailen via: info@cicil.nl

 

LET'S GET IN TOUCH

Buys Ballotstraat 17

1704 SK

Heerhugowaard

Netherlands

KVK 74463500

Tel: 072-8506001

 

CICIL LIGHTING B.V